MadOplevelser – WOK

WOK er en ny økologisk Thai Takeaway på Vesterbrogade, dejlig tæt på hvor jeg bor.

På deres hjemmeside skriver WOK at deres mål er at gøre dig glad, og det må man altså sige at de gør. Det er super lækker thai mad og så gør deres økologiske koncept bare det hele endnu bedre (i alt fald efter min mening).

WOK på Vesterbrogade 103

Man kan enten bestille WOK som takeaway eller man kan spise sin mad hos WOK – men der er rift om pladserne, kun 4 i alt og hvis man skal have pladsen ved vinduet med udsigt til Vesterbrogade så skal man nok ikke komme lige i frokost rushet.

Menukortet byder på traditionelt thai mad som salater, supper, samt små og store retter alt efter hvor sulten man er. Hvis man lyster, kan man også bestille friske økologiske smoothies med forskellige smags varianter som hindbær, hyldeblomst eller gulerød eller måske står man lige og trænger til en ingefær shot som kan erhverves for 19 dkk.

Til frokost har WOK specielle tilbud på nogle af retterne på menukortet, men som så er billigere end om aftenen. Min kæreste og jeg var der til frokost en lørdag og var heldige at få spisepladsen ved vinduet YES!

Jeg var i humør til suppe og bestilte deres spicy suppe  som kan fås med kylling, tofu eller grøntsager – idag blev det kylling. Suppen var super lækker og der var bestemt ikke sparet på kyllingen. Derudover var der champignon, tomater, rødløg, citrongræs og koriander i suppen. Den var rigtig dejlig stærk.

Min kæreste elsker karry og bestilte en panang karry med grøntsager og kylling. Her kunne man også have valgt tofu istedet for kylling.  Han påstår stadig at dette er den bedste panang karry han nogensinde har fået.

Vi sprang smoothies over og drak istedet det vand som står fremme med masser af lækker frugt som æbler, appelsiner, lime og mynte i. Jeg har senere “kopieret” vandet derhjemme hvor det også smagte skønt.

WOK kan helt sikkert anbefales herfra.

Spicy suppe med kylling fra WOK


Frisk frugt vand på WOK

 

WOK Thai Takeaway

Vesterbrogade 103

1620 København K

Tlf: 70 23 23 51

http://www.wokken.dk/

Reklamer

4 thoughts on “MadOplevelser – WOK

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.