MadOplevelser – Les Trois Cochons


I anledningen af min mors fødselsdag, havde jeg inviteret både hende og min far til frokost på Cofoco’s Les Trois Cochons. Jeg har tidligere givet udtryk for min begejstring for alt hvad der har med Cofoco at gøre fra restauranter, take aways til madmagasiner og det holder jeg fast ved. Cofoco er et fantastisk koncept og lækker mad til gode priser!


Da vi kom til frokost var halvdelen af restauranten lukket af da antallet af gæster var begrænset. Det var ok, men jeg synes alligevel at det ødelægger lidt af oplevelsen ved det smukke lokale. Jeg elsker indretningen i Les Trois Cochons, og det rå blandet med træ blandet med smukke tapeter og gammeldags lysekroner. Og så er jeg helt vild med deres ternede gulv og gamle træskabe hvor de opbevarer vin.

Vi startede ud med drikkevarer, en flaske Sauvignon Blanc fra Domaine, Fabre i Frankring fra 2009 til den nette sum af 200 kroner – MEGET god pris for denne vin som smager rigtig lækkert. Hvis man er mere til Chardonnay, kan man smide en 100-lap mere og få en flaske af denne også fra Domaine i Frankrig. Vi bestilte også sparling vand til hele bordet.

Så kom vi til maden og jeg sad som sædvanlig og havde svært ved at bestemme mig, og vaklede mellem Salade de Chêvre Chaud, Moules Marinieres eller plat du jour som denne dag var kanin. Jeg endte med at bestille Moules Marinieres og det samme gjorde min far. Min mor bestilte en gang Foie gras som blev serveret lækkert på et lille skærebræt med blommer lidt salat og smørristet brød. Muslingerne kom ind i kobber gryder og blev ligeledes serveret med smørristet brød. Det smagte rigtig lækkert.


Efter muslinger og Foie gras var mine forældre mætte, men jeg kunne lige klemme en Créme Brulée ned til den nette sum af 45 kroner. Den smagte fantastisk, og jeg har altså spist min del af gode Créme Brulée’er da jeg boede i Paris.. mhmmm nam nam..


Det var en rigtig hyggelig frokost og med lækker mad til billige penge og venlig servering. Les Trois Cochons kan helt sikkert anbefales herfra.

 

Les Trois Cochons

Værnedamsvej 10, 1619 København V

T: 33 31 70 55 (man-lør 10-22, søn 15-22)

http://www.cofoco.dk/ltc.php

Reklamer

2 thoughts on “MadOplevelser – Les Trois Cochons

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.