Krebinetter (som min mormor lavede dem ♥)

Sebastian havde aldrig smagt krebinetter før jeg første gang lavede dem til ham. At tænke sig at man ikke har krebinetter i Tyskland hvor de ellers er sært glade for denne slags mad. Nu er han helt vild med dem og det er jo heldigt for mig.

Jeg elsker krebinetter, helst med råstegte kartofler og brun sovs som jeg fik det da jeg boede hjemme, det var faktisk min livret i mange år.. Denne gang lavede vi pomfritter til da vi var sent hjemme fra arbejde men stadig med brun sovs og en grøn salat.

Krebinetter – 4 stk

400-500 g hakket kalv og flæsk

1 æg

Mel

Rasp

Salt og peber

Form det hakkede kød og flæsk til krebinetter og krydr dem med salt og peber på begge side. Vend dem herefter i mel, så æg og til sidst rasp. Steg dem først cirka 5 minutter på hver side så de tager godt farve, skru herefter ned for farven og steg dem ydeligere 15 min til de er stegt helt igennem.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.