10 Toprestauranter i Skuespilhuset

Idag var jeg så heldig at have fået billet til arrangementet 10 Toprestauranter i Skuespilhuset som blev afholdt i (sjovt nok) i Skuespilhuset i København.

Jeg var også derinde sidste år i August og var meget meget begejstret for det hele, så da jeg så at de gentog succesen her i Februar i anledning af Copenhagen Dining Week så måtte jeg afsted. Jeg blev bestemt ikke skuffet. Billetten kostede den nette sum af 100 dk og så får man lov at smage 10 forskellige retter inden for en time.


De følgende restauranter var at finde idag:

– Restaurant Jacobsen

– No 1

– Restaurant Open

– Skovshoved Hotel

– Krogs Fiskerestaurant

– Kokkeriet

– Famo 51

– Restaurant Ofelia

– Acquamarina

– IL DONA Ristorante

– Restaurant La CocotteUd af de 10 smagninger var der 2 desserter; Kokkeriet, som serverede en karamelrand med citron, dild og fennikel (yum!) og Restaurant Jacobsen som havde et tema der hed malt og havrefras som blev serveret med havtørn, rysteribs samt pære.

De andre restauranter skulle måske have koordineret en smule bedre da rigtig mange af retterne (cirka halvdelen) var stenbiderrogn eller andet rogn og fisk. Rigtig lækkert men måske lidt ensformigt i længden.

Blinis med stenbiderogn fra Krogs Fiskerestaurant. Retten skulle have været Vildsund østers med dild, snaps og radiser, men desværre var Limfjorden frosset til så ingen østers idag!

Et par restaurater skilte sig ud ved ikke at servere fisk eller rogn. Det var blandt andet Famo 51 som havde anrettet en fantastisk polenta med kaninragout og parmesan (yum!) og No 1 som serverede lækker kalveterrin a la foie gras med trøffel og kirsebær (også yum!). IL DONA Ristorante havde en ren vegetar ret som var blomkål creme med mandel, rød peber og sort kartoffel chips.


Jeg tror nok at planen er at arrangementet bliver gentaget over sommeren når der er Copenhagen Cooking Week som finder sted hvert år. Hvis det er tilfældet skal jeg i hvert fald afsted igen.. Så lækkert mad for kun 100 dkk skal man lede længe efter.

Skovshoved Hotel

Restaurant Open

 

IL DONA Ristorante

Desserterne..

Reklamer

3 thoughts on “10 Toprestauranter i Skuespilhuset

  1. Dejligt udvalg – og mange spændende retter! Er lidt misundelig, for jeg prøvede det i august (hvor den ene halvdel af restauranterne dog var nogle andre), og det er bestemt pengene værd!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.