MadOplevelser – Sticks n’ sushi

Sticks n’ Sushi er en af mine absolut ynglings restauranter og vi er så heldige at de nu har åbnet en ny restaurant på Gammel Kongevej ikke langt fra hvor vi bor… Oh dear.. vi har allerede være dernede 2 gange og smovse.

Jeg har efterhånden været på en del af deres restauranter (jeg har dog stadig den på toppen af Tivoli Hotel til gode…) og før restauranten på Gammel Kongevej åbnede var min favorit Sticks n’ Sushi i Lyngby.. Vi var et smut forbi i starten af Februar.

Sticks n’ Sushi i Lyngby

Deres menukort – de har 2 – er fyldt med super indbydende billeder. Man kan enten vælge fra menuen med allerede sammensatte menuer eller gå “a la carte” i deres anden menu. Vi går som regel a la carte..

 

Denne dag besluttede vi os for en kombination af Sushi og Sticks for lige at komme hele vejen rundt. Nøjjj det var lækkert. Vi startede ud med Ebi Hapser (tempura reje, miso aioli, chili koriander, peber & frisk lime) og en Japansk Tangsalat – vi var ikke skuffet!!

Ebi Hapser og Japansk Tangsalat


Ebi Hapser og Japansk Tangsalat

 

Efter Ebi Hapser og Japansk Tangsalat var det tid til Sushi og Sticks. Af sushi valgte vi Uramaki (inside-out maki ruller) som er min favorit. Vi valgte Alaska rolls som er laks, cream cheese, avocado rullet i masago. Sebastian elsker cream cheese i sushi så han var glad. Derefter spiste vi Sticks. Det er fra venstre mod højre kyllingebryst med chili, kyllingekødboller i teriyaki, kylling med porrer i teriyaki, gedeost med bayonne skinke,  misomarineret svinekød og kyllingevinger. Fantastisk!

Sticks

Sticks med Kimchi, spicy misodip og sticks sauce.

 

To uger efter prøvede vi så Sticks n’ Sushi på Gammel Kongevej. Det er en super cool location og fed restaurant i limegrøn med åben pejs. Omgivelserne er bestemt i orden.


Sticks n’ Sushi på Gammel Kongevej

Denne dag fik vi igen Ebi Hapser og Japansk Tangsalat men ellers kun sushi, man kan jo desværre ikke altid spise Sticks med dip.. Men det var igen super lækkert. Af sushi valgte vi igen Uramaki (inside-out maki ruller) og igen igen Alaska rolls. Derudover spiste vi Crispy ebi roll som er dybtstegt paneret reje, avocado, spicy sauce, rullet i sesam. Fuglene sang da vi gik derfra.


Hvis du endnu ikke har prøvet Sticks n’ Sushi kan jeg kun anbefale at du kommer afsted NU! Det er efter min mening bare et super sted on fantastisk mad. Og så kan man jo passende lige tage en kigger på deres take-away saucer, dip og te eller andet japansk merchandise.. Hvem kan måske leve uden en smukke risskåle eller japanske tekrus.. IKKE MIG!!

 

Sticks n’ sushi

http://sushi.dk/

 

Reklamer

One thought on “MadOplevelser – Sticks n’ sushi

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.