Fødselsdags brunch og nye kogebøger (igen!)

Idag har jeg holdt fødselsdags brunch for familien. Jeg havde fødselsdag i tirsdag (den første forårsdag) hvor jeg fik dejlig fødselsdags morgenmad herhjemme, hele 2 kager på arbejdet og en middag på Formel B om aftenen. Idag var det så fødselsdag for familien.

Vi fik traditionel brunch med æg, pølser og bacon. Bagels med laks, cream cheese og agurk samt croissants og smørstang. Hertil lækker kaffe og champagne med appelsinjuice – man har vel kun fødselsdag en gang om året ♥Jeg fik en masse dejlige gaver som jeg bare er super glad for og lur mig om der ikke havde sneget sig en kogebog + en anden spisebog ind imellem. Bare helt fantastisk, så er der lidt mere at læse i og inspireres af. Bøgerne jeg fik var “Spis i Roms sidegader” af Per Pallesen og “Mellemøstlige Køkkener”.

Jeg takker for en helt igennem fantastisk dag med blå himmel og dejlige mennesker omkring mig ♥


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.