Bo Bechs brød og fantastisk charcuteri

I fredags havde vi en af de aftener hvor det bare skulle være nemt… Nemt men absolut stadig lækkert! Jeg havde som “blomst” på min fødselsdag fået en lækker Fess Parker Chardonnay fra 2009 fra Santa Barbara County og sammen med den det lækreste spanske lufttørret skinke fra Løgismose. Det skulle smovses sammen med surdejsbrød fra Bo Bech.

Den ene skinke (favoritten) var en ibérico eller sortfods skinke som fik fuglene til at synge, tårene frem i øjnene og tænderne til at løbe i vand. Det var lige før Bo Bechs brød var overflødigt da man bare har lyst til at spise skinken som den er. Den anden skinke eller jamón som det jo egentlig hedder på spansk var også en lufttørret en af slagsen ligesom sortfods skinken men denne her havde fået lov at hænge endnu længere… BRAVO ♥

Sammen med de lufttørrede skinker fik vi også en hvidløgs paté, mortadella (en enkelt italiener havde sneget sig med ind) og spanske oliven. Bueno appetit..

Reklamer

One thought on “Bo Bechs brød og fantastisk charcuteri

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.