MadOplevelser – Restaurant M

Idag er det min søde fars fødselsdag og i denne anledning havde jeg taget fri fra arbejde for at kunne nyde en lækker smørrebrød frokost sammen med ham og min mor på Restaurant M i Store Kongensgade. Jeg er kommet en del på M gennem de sidste par år og har altid fået serveret suverænt smørrebrød. Idag var ingen undtagelse.

Det var ellers tæt på jeg ikke nåede frem. De offentlige transportmidler gjorde hvad de kunne ved enten ikke at komme, køre lige foran næsen på mig eller være forsinket. Men jeg nåede da frem, godt 20 minuter forsinket og så trængte jeg VIRKELIG til et lækkert stykke smørrebrød.

Min far og jeg lagde ud med en fiskefilet. Faktisk får man ikke en fiskefilet men hele to styk per næse, uha det er lækkert. Fiskefileterne bliver serveret med smurt rugbrød, en tomat, en grøn asparges, en citron, et salatblad og hjemmerørt remoulade. Min mor fik dagens specialitet som var kogt torskerogn med hjemmelavet remoulade eller mayonnaise. Hun var også sært tilfreds. Tilbehøret her var stort set det samme som til fisken.

Nu er jeg ikke den store frokost-spiser så to styk fiskefilet fyldte godt op i min mave. Meeennnn jeg blev da enig med min mor om at vi godt lige kunne klare at dele en varm leverpostej. Et valg jeg ikke fortrød. Den kom fin i en lille skål med svampe og bacon samt hjemmelavet agurkesalat og rødbeder samt to stykker rugbrød. En ekstra tallerken kom også med så vi nemt kunne dele portionen. Dejligt!

Fødselsdagsbarnet sluttede af med en gammel ost med rom, og her kommer rom flasken altså på bordet. Jo jo det er fine sager.

Hvis man er til lækkert smørrebrød kan Restaurant M varmt anbefales herfra. Alt er hjemmelavet og portionerne er gavmilde og det er jo ikke så ringe endda ;)

 

Restaurant M

Store Kongensgade 56

1264 København K

http://www.restaurant-m.dk/

Reklamer

2 thoughts on “MadOplevelser – Restaurant M

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.