BBB – Bo Bechs Brød

Jeg har tidligere fortalt om Bo Bech’s lækre surdejsbrød her på bloggen, og var lige en tur forbi i butikken på Store Kongensgade igen i mandags. Min forældre skulle have et af de lækre brød med hjem.

Butikken på Store Kongensgade  er egentlig ret atypisk, der er et bord med brød i midten, det koster 35kr som man betaler kontant til “bagerjomfruen” og det er det! Ingen dankort, ikke kasseapparat, ikke så meget pjat!

Bo Bechs brød er som sagt et surdejsbrød bagt på fuldkornshvedemel samt med masser af omtanke, tid og kærlighed som Bo Bech selv skriver på sit bageris hjemmeside.

Dejen til brødet får lov at “slappe af” fire dage inden det bages, hvilket giver et fantastisk luftigt brød som stadig har fyldig smag og sprød krumme. Brødet bags i stenovn.

Hvis du endnu ikke har sat tænderne i Bo Bechs brød, så er det bare at komme afsted. Det sælges i butikken i Store Kongensgade og udvalgte IRMA butikker.

Bo Bech Bageri

Store Kongensgade 46

København

Bo Bech Brød

UPDATE: Bo Bech har desværre lukket sit brødudsalg i Store Kongensgade for at koncentrere sig fuldt ud om sin nye restaurant, Geist. Pt ligger #46 mørk hen, men sidst på sommeren åbner Claus Meyer en filial i lokalerne hvor der vil blive solgt brød og snegle. Vi venter i spænding..

Reklamer

4 thoughts on “BBB – Bo Bechs Brød

  1. Det ser vel nok lækkert ud det brød :-) Må se om jeg kan finde frem til butikken når jeg kommer til Kbh. i næste uge – skal også have fundet frem til en Irma – der skal shoppes….

    Mange hilsner
    Birthe

    1. Ja hvad pokker gør vi? Jeg sætter min lid til at claus Meyer kan levere et lige så lækkert brød. Ellers må vi selv have gang i surdejen:)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.