MadOplevelser – Pastis ♥

Pastis er min absolutte favorit restaurant i København ♥

Det er bare et fatastisk sted, en lille del af Paris i København som serverer fantastisk mad og drikke til rigtig gode penge. Det er lige så man får tårer i øjnene.

Igår havde mine forældre inviteret Sebastian og jeg, samt min onkel til hygge frokost på Pastis. Det var del 2 af min fars fødselsdag. Jeg blev bare så glad da jeg hørte vi skulle på Pastis, og så var det i tænkeboks omkring hvad vi skulle spise, de har nemlig bare så meget lækkert.

Vi startede med et glas Crémant de Bourgogne fra Albert Sounit som smager super lækkert. En flaske koster 295 kr. Herefter bestilte resten af selskabet Crevettes Aioli (store hvidløgsrejer i persille) med ristet brød og hjemmerørt aioli. Jeg spiste ingen forret da jeg ved det så kniber at spise hele hovedretten.

Efter forretten delte lejren sig i 2. Sebastian og jeg bestilte Croque (Monsieur til mig og Madame til ham). Mens resten af bordet bestilite blåmuslinger. Desuden bestilte vi 2 x pomfrit til bordet. Pastis pomfritter et et ABSOLUT MUST, de er bare så sprøde og lækre.

Muslingerne kommer enten som en lille eller stor portion. De er dampet med fennikel, rosmarin, hvidløg og persille og ligger i en cremet suppe man lige kan suge om med brød MUMS.

Croque Monsieur og Croque Madame er ristet toastbrød med lækker skinke og masser af gruyère ost. Madammen har derudover et spejlæg på toppen. Croque bliver serveret med en grøn salat og sennepsdressing.

Til hovedretten drak vi husets hvidvin, Claude val Blanc – Vin de Pay D’oc. En supper lækker, tør og fyldig vin.

Pastis levede igen op til alle mine forventninger (og min families) og den beholder helt sikkert sin førsteplads på listen over Københavns bedste restaranter i følge MIG!

Hvis du endnu ikke har prøvet Pastis, og du er til fransk bistro mad så er det bare at komme afsted ♥

 

Restaurant Pastis

Gothersgade 52

1123 København K

Pastis Bistro

Reklamer

6 thoughts on “MadOplevelser – Pastis ♥

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.