MadOplevelser – Granola

Granola ligger på Værnedamsvej. På Frederiksberg siden – men det er nu helt ok;) Jeg elsker Værnedamsvej, og siden vi flyttede til Vesterbro sidste efterår er det blevet ren vane lige at smutte igennem for at se om der lige er noget lækkert kød/fisk/take away/vin/tøj/blomster som skal med hjem – det er der oftest!

Tilbage til Granola. Jeg har hørt så meget godt om stedet at jeg nu blev nødt til at prøve det selv. Faktisk smuttede vi allerede forbi en gang i efteråret, en sen eftermiddag for lige at snuppe lidt rilette og et glas vin!! Sikke et chok det var. De serverer ikke vin!! Man kan få juice eller is, lækre sandwich og brunch og smoothies.. Men ingen vin.. Så det blev altså ikke til Granola den eftermiddag. Det gjorde det til gengæld i søndags hvor vi var ude efter brunch – og DET kan de finde ud af på Granola.

Granola serverer enten 2 forskellige slags morgenmad/brunch tallerkener med kaffe og juice eller man kan vælge frit fra kortet som tæller egg-muffins, pandekager, havregrød med kanel og frugt, blødkogte æg, frugt  samt muffns og croissants. Derudover er der lette frokost anretninger hvs man er mere sulten.

Vi besluttede os for 2 egg-muffins, havregrøden, pandekagerne, 2 + kaffe og 2 x smoothies..

Både egg-muffins og i særdeleshed pandekagerne samgte fatastisk. Det samme gjorde kaffen (som kom med en lille småkage) og de store smoothies med jordbær, banan, æble og ingefær. Det var måske lige i overkanten med smoothies sammen med alt det andet da de mætter ret godt, næste gang må det vidst blive en juice istedet.

Havregrøden som kæresten havde bestilt var også rigtig god men på det tidspunkt var vi efterhånden ret mætte så det blev kun til en lille smagsprøve.

Granola er et super hyggeligt sted at spise brunch, specielt på sådan en forårs søndag hvor solen skinner ind af vinduerne. Stedet er frankofilt med mørke træborde de klassiske tolix stole og oser af stemning. Jeg er vild med alle de små lækre ting man kan købe med hjem som franske mint pastiller, te samt Granolas eget chokolade smørepålæg.

Det eneste dårlige denne formiddag var akustikken i det store rum, som desværre ikke var så god. Ved nabobordet sad 4 meget glade fyre  og de formåede altså at løfte lydniveauet i rummet ret meget. Næste gang tror jeg at jeg prøver “kupéen” aka det mindre rum ved siden af.

 

Granola

Værnedamsvej 5 (Frederiksberg siden)

Reklamer

One thought on “MadOplevelser – Granola

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.