Dining Out i København – Marts

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg elsker at spise ude. For mig er der noget næsten magisk ved at gå ind på en restaurant, studere menuen, bestemme hvad man vil have og så afgive bestilling.. Og så den søde venten på at maden bliver serveret.

Men lige så fantastisk en MadOplevelse det kan blive hvis maden og betjeningen er i top, lige så stor er skuffelsen hvis maden bare ikke dur eller betjeningen er dårlig og sur. Jeg erindrer at jeg en gang er gået næsten grædende hjem fra Christianshavn fordi det pizza sted jeg havde hørt så meget godt om viste sig at være en katastrofe.. Skuffelsen var enorm..

I Marts blev jeg 28 år og har besluttet at føre en slags dagbog med små notater over de restauranter jeg har besøgt herhjemme i mit 28-årige liv. Restaurant besøg i udlandet tæller altså ikke med..

Eneste regel er at jeg skal have spist på stedet.. En pitstop over en kop kaffe, et glas vin eller en drinks gælder altså ikke med..

Restauranter i Marts

(I uvilkårlig rækkefølge)

#1 Formel B

Jeg har været på Formel B den gang de stadig kørte deres Michelin menu, og et var GODT. Det er det stadig! Alle retter 120 kr. Billigt billigt for mad i denne klasse. Og så er det lige i nabolaget;)

Hjemmeside: Formel B

#2 Ankara

Billig tyrkisk buffet.

Læs mere på cphfoodie ♥

Hjemmeside: Ankara

#3 FuHao

Fantastiske Dim Sum lige ved hovedbanen. Maden var lækker med Royal Copenhagen er stadig min favorit hvis der skal spises Dim Sum. Men billigt og autentisk.

Læs mere på cphfoodie ♥

Hjemmeside: FuHao

#4 Restaurant M

Jeg bliver ved med at vende tilbage til M og det bliver ved med at være lækkert. M er stadig på min Top 3 over steder at spise smørrebrød i København (sammen med de små haver og søcafeen i Tivoli – Det er nok også noget med vejret;-)).

Læs mere på cphfoodie ♥

Hjemmeside: Restaurant M

#5 Bistro Boheme

For en frankofiler som mig kan jeg slet ikke forstå at jeg ikke har været på Bistro Boheme før nu! Det er en fejl, en stor fejl. Fantastisk vin og uden tvivl byens bedste Steak frites med sauce bearnaise. Det er bestemt ikke sidste gang jeg har været her.

Hjemmeside: Bistro Boheme

#6 Pastis

Pastis beholder helt sikkert førstepladsen i mit hjerte som favorit restaurant i København. Pastis, Pastis ♥ J´taime, j´taime..

Læs mere på cphfoodie ♥

Hjemmeside: Pastis Bistro

#7 Granola

Pariser stemning på Værnedamsvej. Lækkert lokale, lækker mad og sød betjening. Men ingen vin, dårlig akustik og en brunchtallerken med lidt for meget ost på.. Det bliver vidst til kaffe og en cupcake næste gang..

Læs mere på cphfoodie ♥

Hjemmeside: Granola

Croque Monsieur på Pastis

Reklamer

3 thoughts on “Dining Out i København – Marts

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.