MadOplevelser – Fu Hao

Dengang vi boede i Kina spiste vi stort set aldrig Dim Sum.. Jeg ved egentlig ikke hvorfor men det kan stadig ærgre mig – øv tænk alle de små godbidder vi er gået glip af :-(

Da vi så flyttede hjem og kom til at bo kun godt 5 minutters gang fra Royal Garden, ja så kom der altså gang i spiseriet. Nu er vi så flyttet til Vesterbro og Royal Garden er desværre lidt længere end et stenkast væk.. Så er det godt der er andre muligheder i området omkring Hovedbanegården. En af mulighederne er Fu Hao som bestemt er et besøg værd..

Meeeennn Royal Garden du kan være helt rolig, – du har stadig mit Dim Sum ♥. Det har du fordi du server Siu Lung Bau og på den helt rigtige måde med vinegar med ingefær!

Fu Haos Dim Sum kort er dog også ganske pænt. Dim Sum serveres kun til frokost, og udover de små dejpakker kan man til frokost også bestille et par enkelte ris- og nudelretter som smagte ganske glimrende.

Lynstegte flodrisnudler med oksekød og forårsløg (Ho Fun)

Udover flodrisnudler bestilte vi også en lille omgang dybstegte spareribs som smagte rigtig lækkert, meeen det er Dim Sum man kommer efter og gerne et par forskellige og blandet dampede og stegte.

Første servering var en af mine yndlings Dim Sum Char Siu Bau som er dampet buns (brød) med BBQ svinekød. Ved siden af er det også en dampet Dim Sum med svinekød og grøntsager men som jeg ikke lige kan huske navnet på. De kom med en meget rød “dyppelse” som jeg ikke har set før og som jeg ikke er helt klar over hvad var!?! Den gik igen med flere af de andre Dim Sum.

Så var det tid til Siu Mai som nok er en af de mest kendte Dim Sum og som oftest står næsten øverst på Dim Sum menuer. Siu Mai er svinekød og rejer og smager lækkert. Der findes også en anden version som har svampe i også.

Endelig fik vi stegte gyoza som også altid er et hit hos mig.

Fu Hao er besemt et besøg værd hvis man er Dim Sum sulten, og er man ikke altid det? Hvis du er længere Downtown kan mit gamle stamsted Royal Garden bestemt også anbefales.

PS: Jeg skal til Beijing i Juni og kan love at dette visit kommer til at indeholde i alt fald én Dim Sum frokost :-)

Fu Hao (læs mere her)

Colbjørnsensgade 15

1652 København V
Reklamer

3 thoughts on “MadOplevelser – Fu Hao

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.