Hvide Asparges

Sebastian har været en tur i Tyskland og havde en hel pose (1 1/2 kg) hvide asparges med hjem som han havde købt på et marked i Bremen.

Der er flere forskellige måder at lave hvide asparges på. Koges, dampes eller i ovn – fælles for alle metoderne er dog at man starter med at skrælle aspargesne og skære roden af.

Hvis man vælger at koge sine asparges som nok er det nemmeste, skal de have ca. 15-20 minutter (alt efter hvor sprøde man foretrækker dem) med spidserne opad og eventuelt bundet sammen i et bundt med en snor. Herefter kan de anrettes på en tallerken med det tilbehør man nu synes som for eksempel;

  • Æg er næsten et must! Hårdkogte og hakkede, pocherede eller spejlæg ud over aspargesne og måske et drys parmesan øverst.
  • Med en let hollandaise sauce.
  • I Tyskland spiser man nogle steder hvide asparges med kogt skinke. Jeg tænker man kan gøre dem tricket efter, måske med parmaskinke, lidt balsamico dressing samt salt + peber.
  • Eller måske i en aspargessuppe eller en pastaret, eller selvfølgelig den kendte med høns i tartelet hvis man nænner det!

Mulighederne er mange ♥

Reklamer

3 thoughts on “Hvide Asparges

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.