Salt er ikke bare salt!

Jeg elsker salt! Hvis man altså må sige det.. Men jeg synes simpelthen ikke der er noget bedre end salt.

Salt på nykogte kartofler, salt på peanuts, salt på morgenægget og havsalt i store flager på bøffen..

Det skal selvfølgelig være en god en af slagsen, salt er jo ikke bare salt længere. Nu kan man få Himalaya salt som er lyserødt, salt som er røget, sort salt og så havsalt som er hentet op fra dybet overalt på kloden.

Min sidste nye salt er svensk. Den er købt i Stockholm og hedder Falksalt – Gourmet Flingsalt från havet!

Salten er dejlige store flager som gør det rigtig godt på grillet oksekød eller som drys på hjemmebagt madbrød. De anbefalet 5 gram salt om dagen holder hvis ikke for mig idag..

Reklamer

8 thoughts on “Salt er ikke bare salt!

 1. Jeg elsker også salt – god salt! Måske ikke den sundeste passion, men altså salt gør bare noget godt for mad, i de rigtige mængder altså :-)

  Mange hilsner
  Birthe

 2. Hey S,

  Falksalt kan du meget ofte få i Netto i Malmø og dette i mange varianter – en røget udgavet, en med chilli, citronsalt, olivensalt mv mv mv. Som jeg husker det, så er prisen i området af 8dkk pr dåse.

  Faktisk er Netto i Malmø i sig selv en oplevelse, alt efter hvilken en af de 5-6 stykker der er i byen man vælger. Jeg var på et tidspunkt i én hvor deodoranter var låst inde og mel var ikke et produkt man førte – stod jeg og så sjov ud, Yeps ;-)

  God fornøjelse med saltet

  /Mark

 3. Jeg storsmilede, da jeg faldt over dit indlæg. Jeg er også storelsker af både salt og især Falksalt, og min skuffe byder efterhånden både på den røgede variant, den med karl Johansmag, dild og citronsmag. De smager vidunderligt og meget forskelligt. Der er selvfølgelig også den kedelige køkkensalt til pastavandet. Sidst jeg talte efter var min samling oppe på 14 forskellige…
  http://sushistegen.blogspot.com/2010/10/salt-skal-der-til-men-14-forskellige.html

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.