IS – SI

Har i læst det sidste nummer af COPENHAGEN FOOD? – Så har i nemlig helt sikkert også læst om SI – Siciliansk Is i Skydebanegade som drives af David Ciccia og Michael Søndergaard.

Vi kom tilfældigvis forbi idag og der var kø hele vejen ud på gaden. Hvis der er en ting som er sikkert, så er det at når der er kø helt ud på gaden, så er det fordi noget er godt og så må det absolut smages så vi stillede os fluks i kø. Og uhaa for fine sager de sælger i butikken. Den lækreste is med smag af blodappelsin, hvid chokolade, jordbær eller torrone som er siciliansk nougat. Man kan desuden købe en moderne is-sandwich hvor den lækre is bliver serveret i en hjemmebagt brioche.

Vi hoppede på 2 x mellem med blodappelsin, koldskål, hasselnød, citron og så torrone – Behøver eg sige isene gjorde lykke i sommervarmen!?! ♥

{2 af slagsen med blodappelsin, koldskål, hasselnød, citron og så torrone}

Reklamer

4 thoughts on “IS – SI

  1. Uha, de ser gode ud… desværre ligger stedet ikke lige i de områder, hvor jeg normalt kommer, men jeg må skrive den bag øret – der kommer jo også en sommerferie, hvor der er bedre tid til udflugter ;-)

    1. Jeg var helt pjattet med koldskål isen og den med blodappelsin. Og jeg må snart derned igen, der skal spises rigtig mange is for at ‘catch up’..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.