MadOplevelser – Burger Palace

Gennem hele min opvækst er jeg kommet på Vesterbro og er gået forbi Burger Palace på Vesterbrogade uden nogensinde at have spist der. Torsdag skulle det så være. Vi have en gratis burger i vores ‘Two for One’ bog som egentlig var en take away, men vi endte med at spise burgeren i restauranten.

Stedet har for nyligt fået en ansigtsløftning og har nu fint stribet tapet og røde plastik lamper – der er faktisk mindre grillbar over biksen end jeg egentlig havde troet men man kommer ikke uden om spillehallen som støder op til og som har adgang gennem restauranten..

Udvalget på menuen tæller både pizza, sandwich og burger enten alene eller som en menu. Vi snuppede en bacon/cheese burger som kommer i 3 størrelser. Burgeren smagte som en burger skal smage, en god bolle med sesam, fin bøf samt salat løg, syltede agurker og tomat – vi spiste den med en gang fritter til..

Det er ikke byens bedste burger men stedet er altså lidt af en institution på Vesterbro og så kan jeg sige jeg har været der. Jeg vil ikke udelukke jeg smutter forbi en anden gang.

Burger Palace

Vesterbrogade 85

1620 København V

Reklamer

2 thoughts on “MadOplevelser – Burger Palace

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.