Dining Out i København – Maj

Bedre sent end aldrig – her kommer mine restaurant besøg i maj!

Restauranter i Maj

(I uvilkårlig rækkefølge)

#1 IKEA Gentofte

Vi startede måneden med en gang ‘kötbollar’ i IKEA for at lade op til den rigtige af slagsen i Stockholm senere på måneden.

Læs mere om mad i Stockholm på cphfoodie ♥

#2 Cave

Cave er en ny Indisk restaurant som er åbnet i et kælderlokale i Store Kongensgade. Maden var forbavsende autentisk, og selvom vi fik sat ild til brødkurven (ups!) tror jeg bestemt det er et sted jeg vil komme igen. Vi spiste Chefs Menu som skifter fra dag til dag – den kan anbefales.

Hjemmeside: Cave

#3 Hao Hua

Kinesisk restaurant og Mongolian Barbecue og bestemt den bedre af slagsen. Den ligger i Vallensbæk hvor mine forældre bor. Jeg er ret vild med Mongolian Barbecue, med masser af tyndtskåret grøntsager, chili og hvidløg.

#4 LêLê nhà hàng

Super vietnamesisk restaurant på Vesterbro som serverer sprøde forårsruller og min favorit spicy steak salat. Derudover serverer de kulørte drinks og asiatiske øl og i weekenden er der super stemning.

Læs mere på cphfoodie ♥

Hjemmeside: LêLê nhà hàng

#5 Madklubben (Tivoli)

Madklubben er åbnet i Tivoli i det gamle Café Ketchup. Det er en kæmpe restaurant hvor man til tider sidder måske liiige længe nok og venter på at blive betjent. Konceptet er det samme som på Madklubbens andre restauranter hvor man kan vælge 1, 2, 3 eller 4 retter for 100, 150, 200 eller 250 kroner. Til frokost serveres der smørrebrød til en ganske rimlig pris. Et frisk pust i den gamle have.

Hjemmeside: Madklubben (Tivoli) 

#6 La Galette

En af mine favorit steder i København, La Galette i Larsbjørnsstræde i Latinerkvarteret. Restauranten er fransk og det er kokkene også. Stedet serverer 2 slags pandekager – madpandekager med fyld som er lavet på boghvede, samt søde almindelige pandekager. Min favorit er #17 – Locronan som serveres med skinke, æg, tomat, ost, champignon, bacon og salat. Om sommeren kan man sidde udenfor.

Hjemmeside: La Galette

#6 Petersens Familehave

En af de små haver på Frederiksberg som ligner en typisk tysk biergarten og som spiller op til dans i weekenden. Et absolut favorit sted med smørrebrød til frokost – man skal dog indfinde sig inden man er rigtig sulten da serveringen godt kan tage rigtig lang tid. Til aften serveres der stegt flæsk af libitum, Wienerschnitzel, helstegt rødspætte eller den berømte Frederiksberggryde med pomfritter (en super mørbradgryde) man bliver afhængig af sidst nævnte!!

Hjemmeside: Petersens Familiehave

#7 Cafe AE

Hyggeig café lige ved Nørrebro station som serverer en super (og billig) brunch buffet i weekenden med alt hvad hjertet begærer. Husk at bestille bord.

Hjemmeside: Cafe AE

Reklamer

2 thoughts on “Dining Out i København – Maj

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.