MadOplevelser – Wokshop

Det er ikke så længe siden at Wokshop åbnede en filial på Gammel Kongevej og langt om længe fik vi taget os sammen til at lægge vejen forbi og smage på sagerne.

Jeg er vild med thaimad, og også med den “gamle” Wokshop i København K så jeg havde store forventninger og jeg blev ikke skuffet. Maden var lækker og servicen venlig og hurtig som det skal være.

Vi startede med at bestille to kolde Singha beers og en kyllinge satay med peanut sauce. Peanut saucen var en anelse tynd efter min smag (jeg kan godt lide klumper) men ellers smagte det godt. Derefter bestilte vi en rød karry med oksefilet og grønne bønner med chili samt en Lap Gai, som er finthakket kyllingebryst med rødløg, mynte, koriander, chili og lime. Sidst nævnte var min favorit.

Wokshop er sådan et sted hvor man er hurtig ind og hurtig ud og ikke sidder i timevis og hænger over maden. Men det smager lækkert og prismæssigt er det også ok.

Wokshop

Reklamer

3 thoughts on “MadOplevelser – Wokshop

  1. Åh også en favorit her. Jeg foretrækker dog det nye sted på Gl. Kongevej af den grund at man slipper for at ventende gæster ånder en i nakken, imens man spiser færdigt. Deres thai beef salat er også en favorit. Uhmm… :)

    1. Ja jeg er enig, der er meget mere luft på Gammel Kongevej.
      Og uhh beef salaten må jeg prøves næste gang så hvis du siger den er god :-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.