MadOplevelser – Mother

Igår skulle vi have spist Paris middag med SPIS på Les Trois Cochons med stedet blev desværre oversvømmet lørdag aften (lige som så mange andre steder incl. min kælder), så istedet besluttede vi os for at prøve Mother i Kødbyen som længe har været på listen over restauranter som skal prøves. DET fortrød vi ikke, sikke et sted!

Restauranten er indrettet i industri stil mixet med rå træborde og stole. Der er en bar midt i lokalet og en kæmpe pizzaovn hvor de lækre pizza bages. Der står frisk baslikum på alle bordene og når solen skinner kan man også sidde udenfor.

Menukortet er rustik italiensk med mange lækre antipasti. Vi startede ud med en antipasti misto med diverse salami og lufttørret skinker SUPER lækkert. Godbidderne blev serveret sammen med en forcassia med oregano og rosmarin. Vi bestilte også en bruschette med tomat, hvidløg og frisk basilikum.


Så var det tid til pizza og uha vi havde luret ved nabo-bordet og vidste lige hvad vi skulle have. Det blev en Margherita til mig med tomat, mozzarella og basilikum og en Salamina til husbonden med salami, mozzarella, tomat og mascarpone. Alle Mother’s pizzaer er bagt på surdej og jeg kan godt afsløre at de er på min top 3 over Byens Bedste Pizza!

Selvom vi var mere end mætte efter antipasti og pizza kunne der lige blive plads til at dele en klassisk Tiramisu til en flad 50’er. Det smagte lige præcis så godt som en Tiramisu skal smage mhmmm…

Da vi forlod Mother var der kø langt ned af gaden og det forstår man godt. Super lækkert og til en god pris – Det er ikke sidste gang jeg har spist pizza her.

Mother

Høkerboderne 9

1712 København V

Reklamer

2 thoughts on “MadOplevelser – Mother

  1. det lyder absolut også son en god oplevelse. Jeg må se, om ikke jeg kan lokke gemalen med dertil en dag – gode pizzaer er jo altid værd at sætte tænderne i :-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.