MadOplevelser – Cofoco (SPIS)

Cofoco kører lige nu deres SPIS kampagne på alle deres restauranter og hvor hvis man er heldig kan spise en 3-5 retters menu for helt ned til 95 kroner! Smart måde at fylde sine restauranter på i en ellers død ferie måned som Juli..

Vi skulle have starten kampagnen allerede sidste uge med Paris middag på Les trois cochons på Værnedamsvej, men det satte Vor Herre en stopper for da han sendte 150 mm regn ned over København og oversvømmede både Les trois cochons men også Cofoco. Heldigvis var Cofoco kommet på benene igen igår og var klar til at tage imod os 17:30 til Bornholmer mad – 4 retter til 135 kroner per næse.

Middagen startede ud med lidt lækkert brød i pose serveret med en hjemmerørt smør med marv og revet citronskal. Derefter fulgte forretten – en modene udgave af Sol over Gudhjem som smagte virkelig lækkert. Retten betod af æg fra Svanneke serveret med rugbrød fra Nyker, radisecrudité, røget makrel, purløg og rapsoliemayo.

Herefter fulgte mellemretten som var Bornholmerhane-toast med kartoffelpuré fra Arnager serveret med æbleeddikevinaigrette og confiterede kråser. En forholdsvis stor mellemret men den smagte lækkert og specielt kartoffelpurén var lækker og cremet.

Til hovedret fik vi Bornholmergris med ærtepurè serveret med bornholmsk korn, flækkede ærter og blåskimmelost. Grisen var en anelse fed efter min mening, men kæresten var helt vild med retten. De friske ærter og den skønne smag af blåskimmelost var et sikkert hit hos mig.

Middagen blev afsluttet med en lækker dessert af Bornholmsk flødeis med blåbær, honning og blåbærconsommé som smagte dejligt frisk.

Det var mit første besøg på Cofoco og selvom restauranten stadig lugtede lidt af våd kælder (gør hele København ikke det!?!) så var det en rigtig god aften med lækkert mad – specielt når man tager prisen, sølle 135 kroner i betragtning.

SPIS kampagnen løber hele Juli så du kan nå det endnu lige her.

Restaurant Cofoco

Abel Cathrines Gade 7,

1654 København V

Reklamer

6 thoughts on “MadOplevelser – Cofoco (SPIS)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.