Napoli aften på Spuntino

Efter at have spist Bornholmer middag på Cofoco med SPIS for et par uger siden var turen nu kommet til Napoli aften på Spuntino på Vesterbro. Selvom jeg bor i kvarteret har jeg ikke været på Spuntino før så da chancen bød sig for en 3 retters middag for 95 kroner med Cofoco og deres SPIS kampagne så måtte jeg slå til.

Vi havde fået et skønt bord på førstesalen hvor vi rigtig kunne holde øje med hvad der foregik i resten af restauraten. Vi bestilte et glas koldt hvidvin, Pinot Grigio 2009, og så gik vi ombord i det skønne brød og olivenolie mens vi ventede få forretten – eller forretterne er måske mere passende.

Forretterne var alle en form for pasta og de smagte skønt. Vi fik gnocchi serveret med gorgonzola, valnødder og salccia.
En canneloni (gratineret pastarør) fyldt med spinat og ricotta og endelig en spaghetti serveret med muslinger, hvidløg og persille.

Min favorit var helt klart gnocchien mens Sebastian var mest vild med den enkelte spaghetti.

Til hovedret fik vi “Pollo a la napolitana” som var stegt kylling i kraftig tomatsauce serveret med blød polenta lavet på parmesan samt en grøn salat på siden. Det smagte skønt.

Der var kapers i saucen som jeg normalt ikke bryder mig om men de gav en god fylde til retten, næsten olivenagtig smag, og så kan man jo bare gå lidt uden om nogle af dem.

Til dessert fik vi en lækker meget hvid og meget cremet (måske lige en tand for meget..) panna cotta med melon og hindbær marineret med citronverbena. Det smagte lækkert.

For 95 kroner per næse var det gudemad vi fk serveret og Spuntino er et hyggeligt sted som jeg nok vil komme forbi en anden gang.

Jeg håber helt sikkert at SPIS kampagnen er noget som Cofoco vil benytte sig af en anden gang når det ellers kniber med at fylde restauranterne over sommeren. Jeg synes det har været et skønt koncept.

{Italien style dinner in Spuntino restaurant in Vesterbro. The dinner was part of the Cofoco SPIS campaign that has been running in July so the price was only 95 dkk per person.}

Spuntino

Vesterbrogade 68

1620 København V

3 thoughts on “Napoli aften på Spuntino

 1. Lyder som et dejligt sted :)

  Hvor længe varer SPIS kampagnen?

  PS: For restaurantens og googlebotternes skyld, burde du rette navnet fra Sputino til Spuntino ;)

  1. Hej Sjønne,

   Jeg tror desværre kampagnen slutter denne weekend, men det er bare at holde øje med Cofocos hjemmeside for jeg synes tit de har noget interessant til billig penge.

   PS: Takker, det er nok en god ide – det er hermed gjort :-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.