Torvehallerne på Israels Plads

Mit hjerte hopper og danser over de nye Torvehaller på Israels Plads – Love it already ♥

Reklamer

14 thoughts on “Torvehallerne på Israels Plads

 1. Skønne skønne billeder og dejlig blog du har… mon også du spiste fish ‘n’ chips? og hvis ja, var de gode. Jeg var så fristet, men køen var jo sygelig lang.

  1. Mange tak:) Og ja vi spiste fish ‘n’ chips, det var virkelig lækkert. Køen var ikke så lang da vi var der lørdag ved 14:00 tiden. Der var 4 store stykker fisk og hjemmelavet fritter med eddike og salt til at drysse over. Uha det var gode sager. Det må du prøve næste gang :)

 2. Nu har jeg omsider inspiceret Torvehallerne på Israels Plads.

  Jeg havde glædet mig, for jeg har altid elsket pladsen, hvor jeg har handlet gennem 30 år. Pladsen, der er en smuk og vigtig del af Københavns indre, grønne ring.

  Indenfor i de store haller er alt godt nok dødlækkert, dyrt og dejligt. Ligesom alle de andre udmærkede luksusforretninger i København.

  Så tænkte jeg: Nej, det her holder ikke en meter. Det er jo flopprojektet “Kokkenes Torvehal” om igen. Det er alt for fint, og det ligner i al for høj grad bare en samling specialforretninger under samlet tag. Et sted, hvor rige med rigtige meninger kan købe økologiske overklasseløg.

  Det er blevet lige, hvad jeg havde frygtet! Stedets ånd på den smukke plads trues af de voldsomme bygninger. Og Indholdet? Ja – det er da dejligt, men har ikke en skid at gøre med folkelighed, livet på landet eller noget som helst af det, jeg (måske i min bundløse naivitet) havde forestillet mig.

  På en skala fra 1-10 er der 0 Campo di Fiori-ånd over projektet.

  1. Hej Michael,

   Tak for din kommentar.

   Jeg synes det er et svært spørgsmål. Jeg er personligt ret begejstret for Torvehallerne og synes bestemt ikke at det kød og fisk som slagterne sælger er dyrt. Jeg synes der er lækre butikker med skønne ting og sager og kager men vil give dig ret i at specielt noget af chokoladen, kagerne og brødet er dyrt. Det betyder dog ikke at man ikke kan ose. Weekenderne er helt klart højdepunktet for mig, hvor det bugner med især grøntsager og frugt ude på pladsen, det kunne jeg godt have tænkt mig at se lidt mere af som man kender det fra markeder i andre storbyer.

   Men en fin start synes jeg og lad os så få endnu flere boder udenfor som sælger direkte fra deres eget landbrug og hvor der stadig er jord på kartoflerne og man kan smage vindruerne inden man køber dem :)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.