Spise med Price

Den 6. December, kun 4 dage efter åbningen havde jeg været så heldig at få bord på Brdr. Prices nye restaurant af samme navn som ligger i Rosenborggade. Da vi ankom stod James ved indgangen og røg en cigaret og tog imod. Så var vi klar.

Restauranten har to spisesteder om aftenen; spisekøkkenet som er placeret lige ved siden af baren og så spisestuen hvor der er lædersofaer og hvid duge på bordene. Denne aften skulle vi spise i spisestuen hvor retterne er i den lidt mere tunge ende. I spisekøkkenet som også har åbnet til frokost og om søndagen er retterne en smule lettere og man kan også få salatere eller snacks.

Vi fik anvist et bord i spisestuen og gik straks omborg i menukortet som byder på noget for enhver smag og pengepung, måske lidt White Sturgeon Kaviar til 495 kroner kunne være noget?? De fleste forretter ligger på godt hundrede kroner og der var alle mine favoritter imellem som confit de canard, lun gedeost salat og anderiette. Det endte dog med at jeg snuppede en bisque af friske skaldyr og min medspiser en gang foie gras terrine. Begge forretter var fremragende. Til forretten kom et lille formbrød på bordet med brødrenes eget smør. Vi kunne dog ikke dy os for at bestille smør menuen til 55 kroner og fik derved 3 små skåle med henholdsvis skinkesmør, brunet nøddesmør samt peberrodssmør.

Til hovedret stod valget mellem steak, fiskelasagne, nytårstorsk eller måske en bornholmsk fiskesuppe!?! Vi valgte en gang boeuf stroganoff med fritter til og en gang cassoulet. Begge retter er i den tunge ende men hold op det smagte godt og der var rigeligt af det hele. Portionerne er særdeles velvoksne.

Da vi havde startet med at drikke vin på glas til forretterne forsatte vi med det men bevægede os nu over i de røde vine. Brødrene har blandt andet en super Barolo på kortet til 85 kroner og den hoppede vi begge på – det fortrød vi ikke et sekund.

Selvom vi var godt mætte på nuværende tidspunkt blev vi nødt til også at smage på desserterne. Det blev til en tarte tatin med vanillieiscreme og en citrontærte med marengs. En super afslutning på et lækkert måltid og så kunne vi også rulle hjem.

Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg har spist med Price, næste gang tror jeg det bliver den lidt lettere omgang ude i spisekøkkenet måske en søndag eftermiddag.

Hvis man skulle komme med en smule negativ kritik, så var det måske at servicen var liiige langsom nok og vi blev en lille smule “glemt” i vores hjørne. Men mon ikke det bare var lidt begynderfejl, jeg tager i alt fald gerne tilbage for at finde ud af det :-)

Brdr. Price Restaurant – Rosenborggade 15-17, København K

 

8 thoughts on “Spise med Price

 1. Det ser hyggeligt ud, og jeg havde heller ikke sagt nej til citrontærte :-D
  En af vores madvenner mener, at vi skal spise der i løbet af 2012, og jeg har sagt til hende, at det er i orden, men så skal det også være en aften, hvor mindst en af Pricerne er der ;-)

  1. Det kan klart anbefales. Tror deres menukort ændrer sig efter årstiden for ellers er det måske lidt tunge retter når det er sommer.
   Og ja da! Når man er der skal man da se giraffen. Næste gang vil jeg se Adam. Det var i øvrigt Jsmes som serverede os kaffe efter maden, cool!

 2. Super cool sted! Og jeg kan se ud af dit billed fra restauranten at vi har været der på samme dag og tidspunkt, meget pudsigt…Kunne have været sjovt at hilse på dig.
  Hilsen Tina

 3. Kære Sandra
  Hvor lyder det hele bare fantastisk. Men Barolo til 85 kroner? Var det pr. glas? Jeg skal helt sikkert prøve at spise der, og jeres valg af retter lyder suveræne.
  Kh Nadia

  1. Kære Nadia,

   Mange tak, det kan virkelig varmt anbefales, god mad og hyggelig stemning.
   85 kr var for et glas, men af super kvalitet. De havde åbenbart fået en rigtig god pris på en sending Barolo fortalte de:)

   Kh Sandra

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.