Frokost i det grønne

Når solen skinner skal der spises frokost i solen og en ny favorit i kvarteret er Haven på Ny Carlsberg Vej hvor man enten kan spise smørrebrød til frokost, drikke en fyraftens øl eller bare læne sig tilbage og nyde aftensolen når der tændes op i grillen om aften. Over sommeren spilles der også jazz i Haven på forskellige dage så det er bare om at holde øje på deres facebook side hvornår det går løs.

Denne søndag stod menuen på smørrebrød for vores vedkommende. Haven har et smørrebrødskort med cirka 10 forskellige slags smørrebrød til kun 39 kr stykker eller 109 kr for 3 styks. Ikke kun er det store stykker smrrebrød, de er også lækkert anrettet og bedre end hvad man kan finde andre steder i byen.

Det kolde smørrebrødskort tæller blandt andet æg og rejer, æg og tomat, kartoffelmad med bacon, fiskefilet, leverpostej og roastbeef for bare at nævne et par stykker. Udover smørrebrød findes der også et par enkelte lune retter til frokost.

Vi spiste æg og rejer, kartoffelmad med bacon og leverpostej og det var virkelig lækkert.

Hvis man ikke lige er sulten når man kommer forbi serverer Haven også kaffe og kage og derudover har de et ret ok øl kort og happy hour fredag eftermiddag :)

Adresse: Ny Carlsberg Vej 68, København V

Reklamer

One thought on “Frokost i det grønne

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.