Nam nam på NamNam..

I går var dagen hvor vi endelig skulle spise på restaurant NamNam på Vesterbrogade. Jeg har hørt en masse gode ting om Meyers nye restaurant og vi blev bestemt ikke skuffet, det var virkelig lækker mad til en ok pris.

Desværre havde restaurantens Roti Chef lagt sig syg på denne aften, så størstedelen af roti retterne kunne desværre ikke tilbydes. Men så må man jo bare komme igen en anden gang og smage på den Flying Cheese og Naughty Rooster.

Vi startede ud med en gang rejsechips og Kosang, som er roti prata serveret med en curry dip… yum!

Efter vores roti prata var turen kommet til aftens højdepunkt. Singapore Chili Crabs serveret med den skønneste curry-sauce med små tomater og masser af hvidløg, ingefær, æg og friske krydderurter.

Hold op det smagte fantastisk sammen med den søde smag fra krabben. Saucen serveres også sammen med blåmuslinger så hvis man ikke gider at sidde og fedte med krabben kan man jo passende bestille muslinger i stedet.

Til hovedret fik manden min grisebasse og jeg fik Five Spice Tau Cho andelår. Grisen var marineret i kinesiske krydderier, honning og bygmaltssirup og kom sammen med hjemmelavet pickles og de mest fantastiske grøntsager; grønne asparges, forårsløg og shitaki svampe vendt i soyasauce, hvidløg og chili.

Andelåret var tilberedt med kinesiske krydderier, ingefær og forårsløg og var virkelig sprødt og saftigt. Det blev serveret med kål, ananas og broccoli vendt i en citron sirup. Det blev liiiiigggge en smule for syrligt til mig og jeg kunne bestemt bedre lide grøntsagerne som kom sammen med grisen.

Der var desværre ikke plads til dessert denne aften, så det må blive næste gang når vi kommer for at spise roti retterne, for tilbage, det kommer vi helt sikkert!

Restaurant NamNam

Adresse: Vesterbrogade 39, København V

Reklamer

6 thoughts on “Nam nam på NamNam..

 1. Kære Sandra
  Mmm, jeg var så tæt på at besøge Namnam her til aften, men det blev et andet sted, da det var svært at få bord til det ønskede tidspunkt. Dit indlæg her minder mig dog om, at stedet skal prøves snart. Jeg smagte deres bbq-gris til åbningen, og nøj sikke en velsmag. Det lyder som om, at i havde en skøn aften, og at krabberetten er favoritten er skrevet bag øret :)
  Kh Nadia

 2. Åh, jeg drømmer også om snart at få prøvet NamNam!
  Og ud fra dine fine billeder, ser det jo lige så lækkert ud, som det gør på deres menukort. Ham Meyer plejer jo også at have ret godt styr på sit kram:)

  Rigtig fin blog i øvrigt, som jeg elsker at følge. Så fine æstetiske billeder til de gode indlæg.

  Tjek gerne min og min søsters nye blog ud, hvis du lyster:) http://soestrenesandkager.blogspot.dk/

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.