MadOplevelser – Frokost på Brdr. Price i Tivoli

Med solen bagende i nakken drog vi i dag mod Tivoli med planer om at spise smørrebrøds frokost på Søcafeen. Jeg har tidligere fortalt om min store kærlighed til netop Søcafeen her på bloggen, så stor var skuffelsen da der blev meldt alt optaget og det desværre viste sig umuligt at få et bord æv bæv.

Gode råd var dyre da damen havde sat næsen op efter en kartoffelmad, men heldigvis viste det sig at Brdr. Prices restaurant som ligger lige ved siden af Søcafeen også serverer kartoffelmad. Vi fik et bord på terassen og der sad vi rigtig godt med udsigt ud over søen.

Vi startede med en laksemad til 125 kr. Det er bestemt ikke billigt og priserne er da også noget højere end på Søcafeen ved siden af, men det var en lækker stor laksemad som vi valgte at få serveret på hjemmebagt surdejsbrød.

Efter laksemaden var turen kommet til et stykke med hjemmerørt hønsesalat på toast og en kartoffelmad. Begge stykker smagte simpelthen fantastisk. Kartoffelmaden havde hjemmelavet ristet løg og bacon på toppen og kunne næste slå min favorit kartoffelmad fra Søcafeen havde den lige haft et karrydrys øverst. Begge stykker lå lige omkring 80 kroner.

Jeg har tidligere spist til aften på Brdr. Prices restaurant i Rosenborggade og være meget begejstret for maden. Jeg synes dog deres frokost menu er en smule kedelig derinde. Lige omvendt er det så i Tivoli hvor frokostkortet fik mine tænder til at løbe i vand, hvorimod aftenkortet så en anelse kedeligt ud med valget mellem fisk, bøf eller kylling uden de store dikkedarer.

Brdr. Price i Tivoli kan varmt anbefales til frokost. Jeg tror da også helt sikkert jeg kommer igen.. Specielt hvis der også er optaget på Søcafeen, næste gang vi kommer forbi :-)

Brdr. Price i  Tivoli

Adresse: Vesterbrogade 3, 1630 København V

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.