Meyers Deli – Lillepigens første café besøg

I går da solen skinnede så skønt var vi ude og trille med barnevogen på Gammel Kongevej. Det er nyt for os at have barnevogn med når vi er ude og man skal altså lige vænne sig til at man ikke bare ligge kan hoppe ind i butikker og på caféer eller restauranter til frokost.

Men Meyers Deli på Gammel Kongevej har jo servering uden for og når solen nu skinnede så var det jo oplagt at snuppe en kaffe og kage i solen.

Moderen fik en café latte og en kanelsnurre mens faderen fik en café au lait og en tebirkes. Lillepigen tog sig en lur.

Kaffen smagte dejligt men kanelsnurren var en smule anonym og lidt kedelig. Mandens tebirkes på den anden side var den bedste tebirkes jeg har smagt til dato. Tyk og smøragtig med masser af remonce.

130 kroner for 2 kaffe og 2 stykker wienerbrød – så er det vidst også betalt(!) Men dejligt smagte det som vi sad der i solen og nød den sidste dag af mandens barsel. Nu er det bare mig og lillepigen.

Meyers Deli: Gammel Kongevej 107, Frederiksberg

Reklamer

6 thoughts on “Meyers Deli – Lillepigens første café besøg

  1. Kanelsnurren ser da også mærkelig ud, den ligner slet ikke sig selv. Hvornår er de begyndt at komme glasur på?! Meget mærkeligt. Har desværre oplevet mange gange, at Meyers brød er meget svingende i kvalitet, rigtig ærgerligt, især når brødet er så dyrt…

    1. Hmmm så kan det være det var kanelsneglen manden min havde købt i stedet for!?! Men ja helt enig, det er ikke ok at brødet ikke er tip top når man betaler 25 dkk for et stykke wienerbrød.

  2. Har også lige scrollet tilbage for at se, hvornår bebser var poppet ud :-) men stort tillykke med din forholdsvis nyfødte :–) Joan

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.