De Små Haver – Petersens Familiehave

Vi bor lige på grænsen mellem Vesterbro, Valby og Frederiksberg, så ikke langt fra diversen skønne “haver” som Søndermarken, Zoologisk Have, Frederiksberg Have og ikke mindst De Små Haver på hjørnet af Pile Alle.

Jeg har familie på Frederiksberg så jeg er altid kommet meget i De Små Haver. Tidligere, kom vi mest i Krøgers Familiehave til smørrebrød eller klassisk dansk om aftenen – tit efterfulgt af en tur i Zoo.

De sidste par år efter vi er flyttet til Vesterbro har det mest været Petersens Familiehave som vi besøger.

Hvis man kommer til frokost er smørrebrød i høj kurs i den lille have og om eftermiddagen er der kaffe og kage og hvem ved, måske spilles der op til dans :-)

Vi kommer som regel om aftenen, hvor man hele sommeren igennem kan bestille en grill menu enten med gris og bøf eller fisk, og så får man sin egen lille bordgrill hvor man kan grille sin mad.

Med en tysker i huset er det dog som regel wienerschnitzel, stegt flæsk (ad libitum), biksemad eller Frederiksberggryde – husets specialitet som vi hopper på.

Maden smager dejligt men man får nu også lov for at betale for at sidde i den gamle have. Derudover er servicen ikke altid den hurtigeste, men i bliver alligevel ved med at komme igen. En varm sommeraften er der bare et eller andet særligt ved at sidde ved de små borde med de rød/hvide duge.

Wienerschnitzel med det hele..

Frederiksberggryde – husets specialitet

Petersens FamiliehaveAdresse: Pile Allé 16, Frederiksberg

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.