Palæo

image

image

I formiddags var jeg i Torvehallerne for at købe ind til lækker mad i aften (steak!) – det er vel fredag.

En af de skønne ting ved at ligge vejen forbi på en hverdag er at der kun er en brøkdel af de mennesker som er der i weekeden. Man kan rent faktisk komme til!

For en gang skyld var der også til at komme  til hos Palæo som er Thomas Rodes take away med stenaldermad. Jeg har ikke spist der før så vi besluttede at i dag skulle dett være.

På menuen findes kun palæo mad. Wraps af omelet med laks, gris, kylling eller and, hot dogs med omelet, grøntsagsspagetti med kødsovs eller salater. Dertil vand, kaffe eller diverse shakes.

Vi besluttede os for at prøve en hotdog med en skøn røget pølse, svampe, agurk, Karl Johan-remoulade og karamelliserede skalotteløg svøbt i en omelet. Manden min spiste omelet wrap med and med valnøddedressing, rødkål, appelsin og granatæble. Begge dele smagte skønt og vi følte os meget sunde og stenalderagtige bagefter :-)

Alle retterne koster 69 kroner og så synes jeg også der er betalt for det. Men det smagte dejligt, og jeg tror måske endda jeg vil prøve at kaste mig ud i noget omelet wrap herhjemme.

Adresse: Palæo, Torehallerne (Hal 1), København K

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.