Tony’s på Vesterbro

2012-12-13-2035

2012-12-13-2031

2012-12-13-2032

Lige før jul var jeg nede og spise på Tony’s som er åbnet lige ved siden af Madklubben på Vesterbrogade.

Jeg har tidigere spist på den originale Tony’s i Havnegade, men hvis jeg skal være ærlig synes jeg filialen på Vesterbro er bedre, måske fordi de har specifik pastamenu mums.

Konceptet er ellers det samme – 3 retter for 200 kroner eller 4 retter for 250 kroner dog er der tillæg på enkelte af retterne. Og så er  der masser af billig vin og Spumante på glas.

Vi startede ud med en skøn muslingesuppe med hvide bønner efterfulgt af en gang lækker cremet macaroni & cheese. Til hovedret spiste vi Tony’s berømte meatballs, og det er nok den eneste af retterne som var en smule kedelig selvom det er deres signatur ret. Jeg tror i alt fald jeg vælger noget andet næste gang.

Til dessert stod den på panna cotta med hvid chokolade, knas, bær og marengs.  Det smagte så fuglene sang. Hvis man ellers havde haft plads i maven kunne man også have købt ost som en ekstra ret.

For hvad man får at spise er det altså rørende billigt på Tony’s, og så kan jeg godt lide at de har så mange forskellige vin på glas at vælge  i mellem.

Køkkenet er åbent så man kan følge med i når maden bliver anrettet, men Aagaard har lært af tidligere fejltrin på Allo-Allo, og derfor er køkkenet hvor maden steges lukket af så ens tøj ikke kommer til at lugte af mados, TAK!

Til en billig aften kan Tony’s på Vesterbro helt sikkert anbefales. Du kan se deres nyeste menu lige her på deres hjemmeside.

Adresse: Tony’s Vesterbro, Vesterbrogade 64, København V

 

 

5 thoughts on “Tony’s på Vesterbro

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.