Paté Paté i kødbyen

image

Lørdag var date night i det lille hjem. Mine forældre havde lovet at passe lille fis så hendes hungrende forældre kunne komme ud og få lidt godt at spise og drikke.

Vi havde faktisk allerede planlagt og reserveret bord andetsteds i byen, men af en eller anden årsag fik vi pludselig en ubeskrivelig lyst til at gå på Paté Paté i kødbyen, og tænk vi var så heldige de havde et ledigt bord.

Vi har været forbi før, både for at spise og for at få et glas vin, men vi har aldrig været heldige at der var plads. Paté Paté er fuldstændig fyldt en lørdag aften og det eneste negative jeg kan komme i tanke om, må da også være at man virkelig sidder tæt i restauranten. Der kunne ikke klemmes en stol mere ind. Men ellers var det bare über cool. Gammel fabrik stil, råt og så masser af levende stearinlys.

Aften menuen er lige efter mit hjerte og med inspiration fra Frankrig, Spanien og Marokko. Vi brugte da også virkelig lang tid på at finde ud af hvad vi skulle spise da alt på kortet simpelthen lød så fristende. Det endte med at vi begge to spiste grillet blæksprutte med harissa og citron til forret – wow det var lækkert. Bagefter spise manden min skøn Hampshire grissebasse med hestebønner og almindelige bønner mens jeg fik onglet med lardo, stegte løg, sprøde croutoner og en salsa verde lavet på persille.

Efter hovedretten delte vi en underskøn oste tallerken som denne aften var fransk brie og mynster ost, samt en dansk vesterhavsost og kornblomst. Osten kom med hjemmebagt frugtrugbrød mums.

Der var ikke meget plads til dessert, men en panna cotta med blodappelsin, kunne vi godt lige klare til deling. Desserten var lækker frisk men smagte måske ikke helt så meget af vanilje som man kunne have ønsket sig. Jeg gætter på den var lavet på yoghurt.

Udover lækker mad er Paté Paté også kendt fra deres store og alsindige vinkort. Vi drak Risling fra Østring og rødvin, cabernet sauvignon, fra Wasington.

Paté Paté er kendt for deres vinkort men efter mit besøg kan jeg bestemt også anbefale at spise der. De er åbent både til morgen, frokost og aften. Husk at bestille bord.

Adresse: Slagterboderne 1, København V – Paté Paté

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.