Det skal være Mayo…….

image image image image

Sidste uge fik jeg en pakke ind af døren med to nye spændende sommervarianter af Hellmann’s mayonnaise.  Når vi spiser mayo her i huset er det altid Hellmann’s, for det første synes jeg det smager bedst og for det andet, var Hellmann’s nogle af de første til at indgå et samarbejde med Dyrenes Beskyttelse og lave en mayonnaise på æg fra fritgående høns – det kan vi li :-)

De to varianter i pakken var en mayonnaise med caramelised onions og en med wasabi. Begge mayonnaise er lavet på æg fra fritgående høns. Da vi allerede havde besluttet at menuen denne aften var steak frites, var det en oplagt mulighed for at smage mayo’en med caramelised onions allerede samme aften. Den smagte fantastisk sammen med det grillede oksekød og pomfritterne og jeg tror bestemt den bliver et hit herhjemme på de lange lyse grillaftener. Det er en rigtig grill mayo som vil være super i burgers eller til kylling.

Den anden version med wasabi har vi ikke fået smagt på endnu. Jeg tænker umiddelbart noget japansk inspireret oksekød eller sushi. Desuden tror jeg den vil gøre det rigtig godt som dip til panko panerede tigerrejer, det planlægger jeg at finde ud af i weekenden.

Hellmann’s produkterne er sponsoreret af Hellmann’s. Meninger og holdninger er mine egne.

4 thoughts on “Det skal være Mayo…….

  1. Den mayo med karamelliseret løg. Der lyder som den har en spændene smag. Den må jeg lede efter i Århus.
    God søndag.
    Vh Charlotte G

  2. Uh det lyder lækkert! Måske den med wasabi ville være god til lynstegte tunbøffer? var i hvertfald min første tanke ;)
    Hvor mon man kan købe dem henne?
    //AK

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.