Grillerier..!

image

Vi har fået ny grill på matriklen, noget som især manden i huset havde set frem til. En Weber Spirit gasgrill blev det til, den lille model.

Grillen blev indviet i weekenden hvor vi grillede bacon cheese burgers. Det var samtidig også en oplagt mulighed for at smage på de skønne saucer jeg har fået foræret fra Heinz. I burgeren kom ketchup og så den søde barbecue sauce – det fåes ikke meget bedre.

Jeg overvejer hvad jeg skal bruge den stærke og almindelige barbecue sauce til men tror vi er ude i noget marinade til kylling eller spareribs. Den lækre sauce rørt med lidt honning eller ahornsirup og en anelse chilisauce og så lade kødet marinere heri inden det grilles. Ellers måske en koreansk version hvor saucen røres med lidt soya, hvidløg, sesamolie og ingefær hvorefter den gnides over stegt flæsk kød som sættes på små træspyd inden de kommer på grillen. Ideer er der nok af.

I går grillede vi t-bones og hele majskolber på grillen. Bedste fif til gode majskolber er at lade dem ligge i vand (med blade på) i cirka en time inden de grilles i cirka 20 minutter. De første 15 minutter med blade på, og de sidste 5 minutter uden så de bliver dejlig grillet også på selve majsen.

God grill :-)

Heinz produkterne er sponsoreret af Heniz men holdningerne om produkterne er mine egne og jeg bestemmer også selv hvad jeg vil bruge produkterne til.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.