Pølse fiesta

image

Er der noget mere sommerligt end grillmad? Det skulle måske lige være nye danske kartofler eller jordbær med fløde, men ellers er grill = med sommer.

Vi har for nyligt investeret i en ny gasgrill her på matriklen, så stor var lykken da Lahme Kommunikation tilbød at vi kunne fyre op i grillen, så ville de være på pletten med skønne råvarer.

Grillpakken bestod udover skønne pølsepakker fra Kokkens favorit, af frisk baguette, lækre olier fra Gunnarshögs gård samt de skønneste ChuChums chilier.

Jeg kastede mig fluks over pølsepakken som indeholdte frankfurtere, medister, brunchpøser, ost og paprikapølser samt røde knækpølser. Åhh røde knækpøser, en absolut favorit herhjemme så de var de første som røg på grillen og blev spist sammen med pølsebrød som små ristede hot dogs, mums.

image

image

Oste-paprika pølse har jeg ikke smagt før, og jeg må indrøme at hvis grillpølser “bare” skal spises direkte fra grillen tror jeg egentlig jeg foretrækker frankfurterne, de røde knækpølser eller en pølse bare med ost dyppet i ketchup og sennep. Paprikaen i pølsen er ret kraftig, og jeg fik derfor den ide at den kunne gøre det rigtig godt sammen med den ene af ChuChum chilierne som en chili hotdog. Brødet blev ristet og flækket, i med den grillede oste-paprika pølse og så til toppings. Jeg ristede lidt pimientos de padrón og dryppede med lidt af den originale ChuChum chilipasta. Nøjjjjj det smagte godt! Det var bare det helt rigtige tilbehør til den skønne pølse. I øvrigt har vi efterfølgende brugt ChuChum chilien som dip over pimientos de padrón. Det smager fantastisk.

image

Brunchpølserne spiste vi en søndag sammen med røræg, og medisteren blev grillet og serveret i en sandwich sammen ned lidt barbecue sauce, koriander og coleslaw nomnomnom…!

I går havde vi så kun et par frankfurtere tilbage som blev ristet på en pande sammen med lidt hvidløg og chili og en masse friske tomater og frisk basilikum. Det blev til en skøn tomatsovs der blev spist sammen med fusilli pasta og revet parmesan.

image

Så mange skønne pølser som nu er endt i vores maver! Rigtig mange gange tak for mad.

Råvarerne i dette indlæg er sponsoreret. Holdninger og meninger er mine egne.

Reklamer

2 thoughts on “Pølse fiesta

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.