Hviids Is

image image

På Østerbro, nærmere betegnet Olufsgade, ligger Hviids is som er et lille ismejeri der laver italienske ispinde. Lad mig sige det med det samme, hold op hvor smager de skønt!

Nu er det altså ikke fordi vi mangler god is på Vesterbro. Vi har blandt andet Siciliansk Is i Skydebanegade, Paradis Is på Vesterbros Torv og den nye Manolo is på Istedgade, meeeeen indrømmer gerne at det nok ikke er sidste gang jeg har taget turen til Østerbro for at spise italienske ispinde.

Isen laves frisk hver dag i butikken hvor den fryses til ispinde, og rulles i drys. Og så er det ellers bare at vælge (hvis man kan).

Nogle af isene kommer i forskellige størrelser og jeg mener vi gav 35 kroner for den største som var en pistacie is overtrukket med grøn pistacie chokolade og rullet i knus pistaciekrokant. Jeg valgte en vaniljeis med mørk (mega tyk) chokoladeovertræk og ligeledes rullet i krokant.

Begge is smagte simpelthen så godt at jeg ville ønske jeg kunne spise en eller to mere – vi var trods alt også gået de næsten 6 km fra Vesterbro.

Hvis man ikke er til fede is (mon der findes mennesker som ikke er det !?) så sælger Hviids is også frugtis overtrukket med chokolade.

Hviids is er et MUST have når det er sommer i Danmark. 6 STORE ispinde herfra!

Adresse: Hviids Is – Olufsgade 6, København V

Reklamer

4 thoughts on “Hviids Is

  1. Der må jeg forbi – hvis det ikke var fordi, jeg er i gang med den vildeste sommerforkølelse, så sad jeg allerede på cyklen! Tror du, de bringer ud? :)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.