The Laundromat Café

image image image imageHvis man har børn og bor på Vesterbro eller Frederiksberg, så kender man helt sikkert til The Laundromat Café. Stedet har flere gange været AOK nomineret som bedste brunch og café og jeg mener også at de rent faktisk har vundet prisen vidst nok endda for ganske nylig.

Jeg har kun været forbi en enkelt gang før, til en kaffe og kage og jeg må ærligt indrømme at servicen var så forvirret og langsom at jeg har holdt mig væk siden. Men i lørdags var vi så tilbage, og selvom servicen stadig var en anelse forvirret og langsom, så var maden bare rigtig lækker og hvis man kommer med små børn, så bliver det ikke bedre. Børneretter på menuen, masser af høje stole og legeplads i hjørnet, jo jo der er tænkt på de mindste så mor og far (eller mor og mødregruppen) kan nyde en brunch, en burger, en sandwich eller kaffe og friskbagt kage. Menukortet byder rent faktisk også på en hel del forskellige øl hvis man mere er til den slags. Jo jo, vi kommer snart igen min datter og jeg.

Adresse: The Laundromat Café – Gammel Kongevej 96, Frederiksberg C

Reklamer

4 thoughts on “The Laundromat Café

  1. Jeg har besøgt Laundromat et par gange og jeg er ikke imponeret, dog kan jeg godt forstå at hvis man har børn, så er det ikke noget dumt sted at spise. Jeg synes det er lidt kedeligt, men igen, så er jeg heller ikke vild med café mad. Der ligger også Laundromat på Nørrebro og Østerbro.

    1. Menuen er ikke så stor, men synes bestemt det vi fik var godt. Men ja de vinder på at være så børnevenlige og at man ikke skal have dårlig samvittighed hvis er barn er lidt højligt eller “krummer” maden på gulvet :-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.