Tommi’s Burger Joint

foto 1 foto 2 foto 3 foto foto 22

Sommeren kom tilbage…. I alt fald for en kort bemærkning, og det betød vi gik tidligt hjem fra arbejde, pakkede mini i klapvognen, og så ud i aftensolen og nyde det gode vejr.

En af de bedste ting ved sommer når man har små børn (og nogen gange også en hund med i snor) er at man kan sidde udenfor på restauranterne og spise, og hvor det ikke gør lige så meget at den 2-årige gerne vil tonse lidt rundt. Det kan hurtigt blive lidt besværligt når man sidder indenfor, tit med meget lidt plads mellem bordene. Om sommeren er der pludselig uanede muligheder for hvor aftensmaden kan indtages, og hvis solen skinner som den gjorde denne onsdag i starten af Septemer, ja så står Kødbyen altså højt på vores liste.

Denne dag klemte vi os sammen ved et lille bord ude foran Tommi’s Burger Joint – verdens måske mindste burgerbar lige midt i Kødbyen. Mums for et par lækre burgere vi fik sat til livs. Med ekstra ost og bacon og lækre fritter ved siden af. Burgeren kan købes alene eller som menu og med eller uden diverse tilvalg.

Hvis man er til shakes (hvem er ikke det!?) så kan man også få det til sin burger for the true American feeling..

Det eneste min kære husbond havde at klage over var at burgeren måske var lige lovlig lille til at gøre ham rigtig mæt.. Så næste gang.. (der bliver helt sikkert en næste gang!) så får han lov at få 2 ;-)

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.