DUNKIN’ DONUTS

imageHar i været forbi DUNKIN’ DONUTS på Hovedbanegården? Hvis nej så kan det stærkt anbefales. Hold fest for gode donuts!

Jeg har efterhånden smagt på de fleste, (man kan jo ikke bare gå forbi hvis man alligevel er i nærheden med barnevogen), og jeg tror min favorit er enten maple syrup, double caramel eller den klassiske med Bavarian creme.

Man kan ikke just sige at 18 kroner stykket er billigt, men de er efter min mening bestemt pengene værd. Til sammenligning koster en croissant i lagkagehuset vidst det samme og de her har glasur og alt muligt på. Ja de er nærmest små kunststykker. Og så kan man jo også altid bare gøre som mig og købe 6 stk af gangen til et par og firs kroner. Det kan jo nærmest ikke betale sig andet – og tro mig, de skal nok blive spist.

image image image image image

Reklamer

2 thoughts on “DUNKIN’ DONUTS

  1. Min søde kollega havde en kæmpe kasse donuts med på arbejde, da hun skulle annoncere sin graviditet – (graviditet, barsel og donuts hører nemlig ret godt sammen), og så havde jeg fri den dag. Jeg blev helt trist over over at være gået glip af et veritabelt donut-orgie, og lovede hendes straks at give igen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.