Morgenmadstypen

imageJeg er blevet ret vild med morgenmad. Det kommer nok ikke bag på dem af jer som kigger med på instagram. Jeg har ellers altid syntes at morgenmad var lidt kedeligt, lidt ensformigt, men her de sidste par år så er jeg altså blevet mere og mere vild med det der morgenmad.

Jeg er stadig på barsel min min lille søn, ok han er faktisk ikke så lille mere, 8,5 måned er han blevet og vejer nu over 10 kg!!! Men vi går altså stadig sammen herhjemme og så passer det jo meget godt lige at lave lidt lækker morgenmad, eller endnu bedre, at hoppe ind et sted og lade andre lave det for mig mens han sover morgenlur i barnevognen.

I går var en af de dage, så efter jeg havde afleveret min datter i børnehave trillede jeg ned til Kaffe Plantagen på Enghave Plads. De har sådanne nogle høje barstole ved vinduet så man kan parkere lillemanden lige udenfor og stadig holde øje med ham mens man indtager sin morgenmad, drikker en kaffe og læser lidt avis.

De har en lille og en stor morgenmads tallerken som koster henholdsvis 55 kr eller 98 kr. Det er inklusiv valgfri kaffe. Den store tallerken indeholder udover en bolle, rugbrød og pålæg også et blødkogt æg og en skyr med granola. Det kan klart anbefales herfra. Tip meget gerne om andre barselsvenlige steder eller bare gode caféer der laver en superb morgenmad :-)

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.