Torsdag

image

I dag er der 2 uger til vi flyver hjem til Danmark, hjem til Vesterbro. Så begynder vores nye hverdag med 2 børn i institution og 2 x fuldtidsarbejde.

Hårdt!?! Ja, det bliver det helt sikkert, men det er vores eget valg det skal være sådan. Vi er så heldige begge to at have et arbejde som vi elsker, og jeg glæder mig rigtig meget til at komme tilbage og i gang igen. Det betyder selvfølgelig at de små kommer til at have nogle lange dage en gang i mellem, men vi har altid været heldige at vores store pige elsker at være i børnehave. Og hun har så til gengæld nogle forældre som er glade når de henter fordi de er blevet udfordret dagen igennem og fået lov at lave det vi brænder for i løbet af dagen. Så kompenserer vi i stedet med korte dage og fridage når det er muligt og så ekstra lange ferier sammen som de sidste 6 uger her på Tenerife.

Faktisk savner vores store pige sin børnehave, meget. Hun savner sin hverdag, at vide hvad der skal ske i løbet af dagen og selvfølgelig sine venner. Et enkelte par morgener har vi faktisk leget morgensamling hernede og siddet i en rundkreds (en lille én, vi er kun 4 mennesker og en hund!) og snakket om “hvad vi skal lave i dag” – det har hun været glad for. Jeg ved hun ser frem til at komme tilbage selvom hun også nyder nærværet (og de mange is!) med mor, far og lillebror.

Det sjove er at jeg faktisk ikke tænkte tanken at hun ville savne hverdagen, børnehaven og vennerne når hun havde fri i så mange uger. Jeg bekymrede mig mere om hvordan hun ville tage at komme tilbage igen efter at have været væk og om hun ville komme til at savne os. Det kommer hun helt sikkert til, men det bliver også en glæde for hende at komme hjem til det hun kender.

I går morges da vi spiste morgenmad udenfor fik vi denne søde appelsinsalat med hakkede pistacienødder og mørk chokolade som dessert. Appelsinen er bare skrællet og skåret i skiver og så drysset med nødder og chokolade. Lækkerhed på få minutter, mums!

image image

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.