Fredag

image image image

imageLige i øjeblikket har jeg fri om fredagen, jeg nyder det, meget. Eller helt fri har jeg ikke da jeg læser et par timer på universitetet men siden det først er fra klokken 11:00 så er der tid til at nyde morgenmad ude i byen inden bøgerne skal åbnes. Det lugter næsten lidt af barsel igen.

Mit yndlings morgenmadssted lige i øjeblikket er Kaffeslabberasen ved Enghave Plads. En morgenbolle med smør eller marmelade, et blødkogt æg, en rygende varm kop kaffe og måske en kanelsnegl eller en chokoladebolle. Så er jeg lykkelig.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.