Copenhagen Eats with Kids – Burger og Shakes

 

Vi har en tradition hjemme hos os at vi næsten altid går ud og spiser frokost sammen i weekenden. Det er bare lidt nemmere at have små børn med ud at spise til frokost end det er om aftenen. Specielt om vinteren når man jo ikke kan sidde udenfor. Til frokost sidder man generelt lidt kortere tid, og så undgår man også at ungerne måske forstyrrer en date-night ved nabo bordet ved at hyle eller smide med pomfritter (ikke at mine nogensinde gør det selvfølgelig *wink wink).

Lørdag hjemme hos os starter med en om gang ballet for pigerne vedkommende og gymnastisk for drengene i hver ende af byen. Og så mødes vi alle sammen bagefter og spiser frokost.

I lørdags var vi på Cocks and Cows i Kødbyen. De laver efter min mening en sublim burger og selvom de ikke har sweet potato fries så er deres krøllet fritter eller med salt and vinegar nu også helt i orden. Cocks and Cows har ikke nogen børnestole eller børnemenu, men det gik nu ganske fint også for mindstemanden at sidde på bænken. Til ungerne bestilte vi en klassisk burger til deling kun med bøf og ketchup og så en ekstra tallerken så de kunne få en halv hver. Ingen problemer og fritter og ketchup kører jo altid ned uden problemer.

Til en rigtig burger hører en stor shake, og hos Cocks and Cows er den lavet på Hansens is – det var måske frokostens højdepunkt! Vi fik også en gang cheese balls med marinara sauce der smagte gerne fortræffeligt.

Så helt sikkert et ganske udmærket sted til en lørdagsfrokost med børn hvis man ikke absolut skal bruge en høj stol.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.