Mandag og noget om pizza..

M.a.n.d.a.g igen, og en rimelig kold én af slagsen brrr… Godt der kun er to bitte små uger til ferie i sydens sol!

Weekenden har ellers været rar. Med hygge, varm kakao og kagebagning indenfor, men også dejlige gåture i det fantastiske solskin både lørdag eftermiddag og hele dagen i går. Jeg har måske mistet et par tæer og fingre men oh well det var det hele værd når man ser ungernes røde næser og kinder.

I går havde vi ungerne med i biografen og det var første gang for lillebrors vedkommende. Det gik fint… i fyrre minutter. Så havde han spist alt sit slik, smidt popcornene ned mellem sæderne og var klar til at gå hjem. Med lidt hjælp fra min iphone, 4G og Gurli Gris formåede vi dog at få ham til at blive siddende så resten af os kunne se filmen færdig, tak lillebror.

Efter filmen spiste vi frokost på Vapiano som endelig er kommet til Danmark, og det var egentlig det jeg ville fortælle om i dagens indlæg. Jeg elsker nemlig Vapiano som i E.L.S.K.E.R!!! Jeg stiftede første gang bekendtskab med Vapiano i Tallinn hvor jeg var på juletur med en veninde for et par år tilbage. Efter at have travet rundt i sne i to dage trængte vi til at få varmet tæerne og BOM der lå Vapiano. Vi endte rent faktisk med at tilbringe det meste af en dag der, med pizza, pasta, drinks, kage og kaffe, så jeg føler ligesom at jeg har været det meste af deres menukort igennem. Siden hen har jeg besøgt Vapiano flere gange både i Tyskland og Sverige og nu ENDELIG i Danmark.

Vapiano er italiensk mad når det er bedst. På sådan en fast food-agtig måde uden at være greasy og uden at man spiser af papir eller paptallerkener. Og så man kan få vin og drinks til sin mad, se det er jo et stort plus. Det er bare nemt og lige til med friske råvarer og så behøver jeg faktisk ikke så meget andet.. (det skulle da lige være en tiramisu til dessert..).

Så en varm anbefaling herfra, ikke mindst hvis man har børn. Vapiano former nemlig børnepizzaen som en kanin og min datter har ikke snakket om andet siden vi var i Berlin i Oktober. Min bedste anbefaling på være deres penne arrabiata.. og deres pizza calzone, for pokker deres pizza calzone er god, mums!

Jeg håber I alle må få en god uge. På onsdag deler jeg en opskrift på verdens nemmeste og bedste mazarinkage så kig lige forbi hvis det kunne friste.

// for en god ordens skyld skal jeg lige nævne at vores besøg på Vapiano IKKE var sponsereret eller på nogen måde reklame eller andet. Jeg er bare vild med stedet og mega begejstret for de er åbnet i Danmark//

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.