CPHFOODIE

Årgang 83, født og opvokset i København.

Har i de senere år boet i både Paris og Beijing men er nu tilbage i København.

I august 2010 flyttede jeg sammen med min bedre halvdel ind i et lille byggeforeningshus i Humleby på Vesterbro.

Jeg elsker at bo på Vesterbro og kunne ikke tænke mig at bo nogle andre steder i verden!!

Jeg at rejse, at spise, at lave mad, at bage, at spise ude, vin, fotografering samt min lille have.

Jeg har et svagt punkt for BBQs om sommeren, smukke cupcakes, californisk chardonnay, at rejse i Asien, gamle danske film samt rejseguides, kogebøger og boligmagasiner.

I juni 2012 blev jeg gift med manden i mit liv, og i august samme år blev jeg mor til en lille fis. I maj 2015 kom lillebror til verden ♥

Jeg er desuden “mor” til den skønneste mops fra 2011 ♥

Jeg er meget glad for alle de kommentarer jeg modtager her på bloggen, hvis du har mere på kan du skrive til mig på sandracamilla@yahoo.dk.

Du kan også følge mig på instagram som @sandravonhayn.

Kærlig hilsen Sandra

20 thoughts on “CPHFOODIE

 1. Hi! Just discovered your blog and wanted to say that I love it already. And thanks for posting that butterdej snack recipe, so easy to make for unexpected guests. :) Cheers, Laura

  1. Thank you Laura :)
   And yes they are perfect for unexpected guests or a quick little snack. I like food you can make quick that is still tasty and still homemade. I’ll keep them coming! Cheers, Sandra

 2. Hej Sandra,

  jeg blev simpelthen nødt til, at tilføje din blog til min blogroll – alt andet ville være helt vanvittigt ;-)

  Forsæt det gode arbejde.

  /Mark

 3. Hej Sandra,
  har lige opdaget din blog – hvor er den lækker! Ikke sidste gang jeg svinger forbi for inspiration :)
  Mvh Maiken

 4. Flot blog. Æstetisk og enkel. Super. Er selv vild med Piementos de Padron efter en længere tur rundt i Galicien. De kan købes i Inco i Kødbyen, samt i velassorterede grønthandlere. Blot til info :-)

 5. Hej Sandra!

  Din blog er den første jeg følger, og indtil videre er jeg fan;-) Skønt at læse alle dine tips og ideer, det er til stor inspiration – men et spørgsmål melder sig, hvordan får du dog tid og overskud til alle de madoplevelser! ;-) Jeg glæder mig til at nærstuderer dine indlæg endnu mere og til at blive helt bekendt med det at følge en blog:-D Nu vil jeg se om du har noget liggende omkring lækkert rødt kød, for det er det jeg vil sætte tænderne i sådan en regnfyldt fredag aften:-) God weekend!

  1. Hej Katrine,

   Tak fordi du læser med :-)

   Vi (som i min mand og jeg) elsker begge mad og specielt at gå ud at spise eller købe lækre råvarer og så lave lækker mad derhjemme. Når vi rejser, spiller mad også en stor rolle og vi bruger altid lang tid på at undersøge restauranter, lokale markeder og madvarer på de steder/byer hvor vi rejser hen. Jeg tror det er et spørgsmål om priotering. Vi bruger mange penge på at gå ud og spise og på madoplevelser generelt og før i tiden spiste vi nok ude 2 gange om ugen. Til gengæld går vi så stort set aldrig i biografen eller i teateret. Mad er vores oplevelse :-)

   Nu har vi så lige fået en lille datter og det gør det jo lidt sværere lige at smutte ind på en hvilken som helst restaurant med barnevogn, pusletaske mm. Så jeg er meget spændt på hvordan det bliver i fremtiden. Det må vi se. Indtil videre harhun været med på Meyers Deli, og ellers har vi bestilt mad hos Roomservice. Det kan godt være vi ikke lige kan komme ud til de gode restauranter men så måden gode mad komme til os.

   Jeg håber du vil blive ved med at læse med.

   Kh, Sandra

 6. Hej Sandra,

  Jeg vil rigtig gerne sende dig en invitation til åbning af en ny restaurant med italienske rødder, men jeg kan dersværre ikke se din mail-adresse her på siden. Hvis det har interesse, må du meget gerne sende mig en mail. Så vil jeg sende dig meget mere information.

  Mvh. Maria

 7. Hej 😊 jeg har tidligere brugt en af dine opskrifter på en rabarber crumble kage med hasselnødder. Det var en slags mørdej som blev brugt til både bund og top. Men jeg kan ikke finde opskriften mere 😔 kan du hjælpe mig?
  Line

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.