Hjemmelavet smør & radiser

Findes der noget mere skønt end at kunne lave sit eget smør og tilsætte smag efter behag. Det er faktisk super nemt så det er bare at komme i gang.

Jeg blev inspireret til selv at prøve at lave smør efter at have set Ann-Christines indlæg lige her. Det eneste man skal bruge er fed 38% creme fraiche og så er det bare at piske med en el-pisker indtil creme fraichen bliver til smør. Det tager vel godt 10 minutter.

Når creme fraichen har fået konsistens som smør hældes det vand fra som har samlet sig i skålen og man kan eventuelt klemme smørret sammen hvis man vil have en mere fast konsistens. Herefter kan man røre lidt havsalt, røget salt eller krydderurter i og så er det bare at komme det nykværnet smør i en lille skål og i køleskabet. Vi smagte på smørret med radiser og havsalt. Enkelt men lækkert!

Længe leve fedt-skatten :)

Advertisement

6 thoughts on “Hjemmelavet smør & radiser

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.