Sommer ærtemos

image

Lillefisen er startet i vuggestue, barsel er næsten slut og snart kalder hverdagen igen hvor arbejde og madlavning samt tid til dit og dat gerne skal gå op i en højere enhed.

For at gøre hverdagen bare en lille smule nemmere har vi tegnet abonnement på en måltidskasse fra årstiderne. Vi har valgt den måltidskasse som hedder “verdenskassen” hvor opskrifterne er fra Louisa Lorang og hvor vi får leveret mad til 2 personer i 3 dage. Vi er nu på  2. uge med måltidskassen, og indtil videre er vi rigtig godt tilfreds, og har spist rigtig skøn mad. Så er det tip hermed givet videre hvis der er andre som kæmper lidt i hverdagen med at få det hele til at hænge sammen.

Den anden dag var menuen torskefilet med tandoori kartofler og ærtemos. Særligt ærtemosen var virkelig lækker, så den vil jeg lige dele med jer. Jeg har tilladt mig at ændre en lille smule på originalopskriften da jeg synes en smule frisk mint i mosen bare er sagen.

Ærtemos

Optø 250 gram frosne ærter ved at hælde lidt kogende vand over. Hæld vandet fra og blend ærterne med en lille håndfuld frisk mynte, citronsaft, salt og peber. Server sammen med fisk eller kylling, det er sommer på tallerkenen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.