Kartoffel rösti med røget laks

image

Et lille tip til en super nem, men rigtig lækker lille hapser. Den er genial til brunch bordet, som forret eller som god søndags frokost. Og hvis det skal være ekstra festligt, så kan man komme lidt lakserogn (helst de lidt større fine røde æg) på toppen.

Kartoffel rösti med røget laks

Rist et par små kartoffelrösti på en pande eller i ovnen – de kan efterhånden fås i fin kvalitet de fleste steder. Kom en lille smule creme fraiche på kartoffelröstien og top den med lækker røget laks. Slut af med lidt mere creme fraiche, hakket rødløg og masser af friskkværnet sort peber.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.