Vagler svøbt i bacon

Jeg har fået en ny kogebog til samlingen. Det er ‘Fransk Simremad’ af Hélène Wagn og den er bare super. Jeg elsker kogebøger og jeg elsker at udvælge en ret, købe ind til den og så lave den præcis som den står skrevet i kogebogen.

Hvis retten er en success, laver jeg den gerne igen men så er det med mit personlige præg hvor jeg opdaterer retten præcis som jeg bedst kan lide det.

Den første ret jeg har lavet fra ‘Fransk Simremad’ er vagler svøbt i bacon eller ‘Cailles aux lardon’ som retten hedder på fransk. Det smagte skønt.

Vagler svøbt i bacon – 2 personer

4 vagler (regn med 2 stk per person)

8 skiver bacon

4 svesker

1 fed hvidløg, pillet og hakket

En håndfuld bredbladet persille

Revet skal fra 1/2 citron

1 dl bouillon eller hvidvin

Lidt smør og olie samt salt og peber

Hak svesker, hvidløg og persille groft og bland det med citronskal, salt og peber. Fyld blandingen ind i vaglerne som herefter svøbes i bacon (2 skiver per vagel).

Brun vaglerne i smør og olie på en pande til de har taget farve. Hæld herefter vin/bouillon ved og skru ned for varmen. Vaglerne skal herefter steges i ca. 20 minutter enten på samme pande eller de kan lægges i et ildfast fad og steges i ovnen ved 200 grader også i ca. 20 minutter.

Lad vaglerne hvile tildækket i 10 minutter og server eventuelt med ekstra revet citron skal og hakket persille samt fløde kartofler.

BON APPETIT..

Vagler svøbt i bacon

Advertisement

2 thoughts on “Vagler svøbt i bacon

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.