Must Eat – Berlin

Nu er jeg jo så heldig at være gift med en tysker, og det er ingen hemmelighed at vi spiser rigtig mange pølser og snitzeler herhjemme.

Det gjorde vi også da vi var i Belin tilbage i Maj, og i forbindelse med at jeg gerne vil anbefale en ny blog jeg er faldet over Berlin on a Platter, vil jeg da lige dele et par af mine “Must Eat” hvis man er i Berlin.

Med hensyn til bloggen Berlin on a Platter så drives den af Luisa Weiss som tidligere var cookbook editor i New York, men som nu har slået sig ned i Berlin hvor hun er forfatter på fuldtid. Bloggen giver en masse gode tips til restauranter, bagerier, biergardens mm. som man absolut ikke må gå glip af hvis turen går til Berlin.

En hot dog med en skøn tysk pølse kommer man ikke uden om.. og så er de endda billige..

Og nu vi er ved pølsen som kommer vi ikke udenom currywursten som er så populær i Tyskland at der endda findes et currywurst museum. Serveres i små bidder med ketchup og karrypulver og spises med tandstik yum!

Snitzel må man ikke snyde sig selv for, og hvis man er i Tyskland i foråret skal den spises med hvide asparges og hollandaise sauce.

ØL – og gerne indtaget i en af Berlins mange biergardens. Min egen favorit er lys weissbier.

En anden del af Tyslands kultur er falafel og döner kebab som især er udbredt i området omkring Kreuzberg hvor man finder en masse etniske butikker og restauranter. Man har ikke været i Berlin hvis man ikke har spist döner kebab.

Søndag eftermiddag er kaffe und kuchen i Tyskland. En skøn tradition som mine svigerforældre også sværger til. Gå på café eller konditori og spis kage og drik kaffe om søndagen mhmmm…

Gute Appetite…

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.